MENÜ

mmmmmmmmmmmmmDream Dance Tánc- és Mazsorett Csoportmmmmmmmm

 

 


Táncosok bemutatkozása

 


 

Hegedűs Georgina:

1987. július 8.

Székesfehérvár

 

1990-ben kezdtem el táncolni és boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a táncműfajra.

Azért fontos nekem a tánc, mert egy olyan doglot csinálhatok, amit igazán szeretek és ezt megmutathatom másoknak is. Magamra találok benne és általa magabiztosnak érzem magam. Megtanított a kitartásra, hitet és erőt adott nekem. Örülök annak, hogy amit csinálunk illetve csinálok, azzal másoknak örömet, jókedvet szerzünk és mosolyt csalunk az arcukra.

Szeretek a csapat tagja lenni. Mára már el sem tudnám képzelni az életemet nélküle, hiszen teljes mértékben az életem részvé vált. A lányokkal töltött évek alatt sokat tanultam tőlök és úgy érzem ezáltal jobb ember lettem. Sokat jelentenek nekem a csoport tagjai és maga a csoport is. Szeretek velük táncolni és a csapat tagjaként úgy érzem, hogy fontos vagyok, fontos amit teszek és tudom, hogy tartozok valahova.

 

Hetey Hajnalka:

1985. szeptember 18.

 

 

A tánccal általános iskolában kezdtem el ismerkedni.  Standard és latin táncokat tanultam.

Több fajta sportban is kipróbáltam magam, de 1999-ben visszatértem ahhoz, ami az életem részévé vált és nehezen tudnám elképzelni magam nélküle- és ez a TÁNC.

2002 óta egyénileg is kipróbáltam magam. Számos megyei, országos és nemzetközi versenyen, ahol dobogós helyen végeztem.

2006-ban elmondhattam, hogy nemcsak csapattal, hanem egyéniben valamint párosban is Európa bajnoki aranyérmet szereztem. De a legbüszkébb mégis a 2010-es évben Színpadi látványtánc kategóriában szerzett Európa Bajnoki. II. helyezésre vagyok!

Nem a külső, hanem a tánc iránti szeretet és alázat  az ami igazán fontos és egy cseppnyi mosoly hozzá!

Régebben is tanítottam, ahogy most is teszem. Táborokat és továbbképzéseken fejlesztem magam.

A csapat mindezen végigkísért és velem volt.

A tánc az életem

 

 

"A zene az életnek
olyan szükséglete,
mint a levegő.
Sokan csak akkor veszik észre,
ha már nagyon hiányzik."

Koch Krisztina:

1989. március 3.

Székesfehérvár


A tánc mindig is jelentős szerepet töltött be az életemben. Óvodás koromban kezdtem el a tánncal ismerkedni. 8 évig néptáncot tanultam, majd általános iskola 6. osztályától kezdtem el mazsorettezni, de sajnos 1 évre rá rajtam kívülálló okok miatt arra kényszerűltem, hogy otthagyjam a csapatot és a táncot is. 6 évnyi ki maradás után 2009. márciusában tértem vissza a csoporthoz a lányok megkere sésére. Nagyon örülök, hogy újra velük táncolhatok és a csapat tagja lehetek. Szeretek velük együtt "dolgozni" és úgy érzem, nagyon jól beilleszkedtem közéjük, ami nem volt egyszerű dolog a sok évnyi szünet után. Egyszerűen szeretek velük lenni:)

Remélem a csoporttal nagyszerű sikereket tudunk elérni a jövőben.

 

Kovács Kata:

1995. február 1.

Székesfehérvár

 

Kiskorom óta a tánc fontos szerepet tölt be az életemben.

2000. Szeptemberében kezdtem el táncolni. 10 éve mazsorettezek és 1 éven át belekostólhattam a modern- tánc rejtelmeibe. 10 éves koromban lehetőséget kaptam, hogy táncolhassak  Szurdi Miklós által rendezett Csodák városa című darabban a csapat többi tagjával.

Most a Gorsium Művészeti Szakközép és Szakiskolában tanulok, tánc tagozaton. Kiváló szakemberek segítenek a tudásom fejlesztésében. Hiszen sokat kell még tanulnom, hogy egyszer igazi táncossá válhassak, ezért minden órán próbálom a maximumot nyújtani. Több táncstílussal ismerkedem az évek folyamán:Limón- technika,kontakt,klasszikus balett,jazz,néptánc,társastánc és az improvizációs kézséget is fejlesztik a tanárok.

Örülök, hogy a csapat tagja lehetek, hiszen imádok velük táncolni, és remélem, hogy komoly sikereket érünk el a közel jövőben!:)

"Ha a táncunkat nézed, szívünk szavait hallod."

 

Paál Rita:

1987. január 16.

Székesfehérvár

 

2009-ben Szociálpedagógus és Művelődésszervezőként végeztem a Nyugat-Magyarországi Egyetemen, 2010-ben pedig Marketing és reklámügyintéző végzettséget szereztem.

 

1993-ban kezdtem el a tánccal foglalkozni. Általános iskolában néptáncot tanultam illetve az aerobic csapat tagja voltam, iskolán kívül pedig jazz balettot majd mazsorettet tanultam. Növendéke voltam a Gorsium Művészeti-, valamint a Sárvíz Művészeti Alapiskolának. Az évek során volt szerencsém táncot oktatni, amelyre amint lehetőségem lesz folytatni szeretnék. Egyszerűen szeretem a zenét, a ritmust és imádok táncolni. Ha nem táncolnék úgy érzem üresebb lenne az életem.


mmmmmmmmmmmmmDream Dance Tánc- és Mazsorett Csoportmmmmmmmm

Szavazás

A Dream Dance koreográfiái látványossak?
Egyáltalán nem
Nem igzán
Igen
Nagyon
Asztali nézet